Följ oss på

Betting bonus

Sport & betting i mängder

Sällan är väl intresset för sport och betting så påtagligt som under den period av året vi just nu gått in i. De två sporter som har avsevärt flest anhängare är fotboll och hockey. Det som är intressant nu är att de båda sporterna har toppligor igång i europa samtidigt som de bästa inhemska ligorna är igång. Det finns mycket att gotta sig i med andra ord.

Eller vad sägs om Allsvenskans och Superettans slutfas med de sista omgångarna nu under främst oktober i kombination med europamatcher från Premier League, Champions League, Europa League, Bundesliga, Serie A och La Liga. Listan över populära ligor och turneringar kan göras hur lång som helst. Och det bästa är att allt rullar på under en och samma gång. En vanlig helg kan man nu se upp emot 40 fotbollsmatcher från olika ligor.

I hockeyn är det nu främst de svenska ligorna som gäller. Både SHL och Hockeyallsvenskan har kommit ett par omgångar in i säsongen. Redan kan man se hur vissa lag ser ut att vara heta medan andra lag ser ut att få det tuffare denna säsongen. Hur hösten än utvecklar sig ser vi på denna med stor glädje och kan konstatera att hockey i världsklass, vilket man får ändå får säga att svensk hockey är, nu åter är på dagordningen.

Betting och olika bonusar

Det mastiga utbudet av hockey och fotboll gör att det finns stora möjligheter för betting. Idag finns det så många olika betting bolag som erbjuder betting bonusar vilket gör att konkurrensen är benhård. För spelare som bettar är det såklart positivt att man kan välja och vraka. Man kan helt enkelt välja de betting sidor som har de bästa oddsen, bäst bonusar eller vad du nu eftersöker mest.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Betting bonus