Följ oss på

Betting bonus

Nya tider för betting bonusar

Vi går helt klart mot nya tider vad gäller utbud av betting bonusar! Den nya spellagen har skakat om hela branschen. Under hela 2019 så skakades hela marknaden. Detta med anledning av att det den 1 januari 2019 kom en spelreglering av spelmarknaden i Sverige. Monopolet försvann över en natt. Nu behöver utländska spelbolag en spellicens om man vill erbjuda betting till svenska spelare. Ingenting var som vanligt men de flesta räknade med stora förändringar vid årsskiftet 2019. Frågan är vilken effekt detta kommer att få på odds bonusar 2020? Antagligen så blir det ingen större skillnad mot 2019 då en hel del bolag drog sig ur den svenska marknaden.

Effekterna för spelbolag med svensk licens

För det första kan vi i och med regleringen direkt utesluta vissa betting bolag som idag erbjuder spel till svenskar. Det är kostsamt att bara ansöka om en spellicens och redan där kommer vi se att vissa betting bolag som inte är tillräckligt stora i Sverige kommer välja bort oss svenskar.

Dessutom ska man komma ihåg att det kommer krävas en hel del av betting bolagen för att klara av regelefterlevnaden från den svenska spelmyndigheten. Resurser krävs med andra ord och mindre betting bolag kommer mest troligt välja att inte söka någon spellicens.

Vad händer med betting bonusar?

Det säger sig självt att om det blir färre betting bolag på marknaden så kommer även utbudet av betting bonusar att minska. Man kan alltså direkt anta att ett flertal betting bonusar som man kan tillgodogöra sig i dagsläget inte längre kommer erbjudas till svenskar från och med 2020.

Lite tråkigt kanske kan tyckas, men samtidigt ska man då komma ihåg att det minskar risken för att man tar en betting bonus hos ett oseriöst betting bolag.

Slutligen har införandet av begränsningen i hur många betting bonusar varje spelbolag kan erbjuda påverkat oss som gillar bonusar. Under 2020 så kommer spelbolagen fortfarande att endast kunna erbjuda en betting bonus till respektive spelare. Det är därmed slut med återkommande erbjudanden om betting bonusar, något som i princip alla bolag tidigare erbjöd.

Sammanfattningsvis är det alltså stora förändringar som har inträffat och som förmodligen är på gång och vi följer självklart utvecklingen.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Betting bonus