Följ oss på

Okategoriserade

Varför leta bland olika betting bonusar?

En fråga man kan ställa sig är varför man ska leta bland spelbolagens olika betting bonusar. Räcker det inte bara att ta en av de betting bonusar som erbjuds av spelbolagen du ser reklam för på TV? Svaret beror såklart på vad man är ute efter. Men trots allt vill de flesta ta en betting bonus som gör att du kan vinna pengar på betting på ett enklare sätt. Om du är en av dessa bör du alltd jämföra olika betting bonusar.

Du kan idag hitta betting bonusar hos över 50 olika spelbolag. Då har vi inte ens räknat in att det finns ytterligare tiotals utländska spelbolag som också erbjuder en betting bonus till svenska bettingspelare så länge spelmarknaden är oreglerad.

Med tanke på att det är så många olika spelbolag är det kanske inte konstigt att kvaliteten på alla dessa betting bonusar varierar. Vissa betting bonusar idag har enligt vår mening helt orimliga omsättningskrav vilket gör att det är riktigt svårt att lyckas klara av dessa innan du har möjlighet att ta ut pengarna. Därför ska man vara mycket vaksam över vilka krav som gäller när du väljer betting bonus.

Vad ska man tänka på vid val av ny betting bonus?

Det finns några grundläggande saker att tänka på när du väljer en ny betting bonus. Det första är såklart hur stort bonusbeloppet är och hur stor procentuell ökning du kan få. Något som dock är minst lika viktigt som detta är vilka omsättningkrav som gäller. Du ska såklart alltid sträva efter att hitta betting bonusar med så låga omsättningskrav det bara går.

Något som många kan missa när man väljer mellan nya oddsbonusar är att ett krav kan vara att det finns ett maxtak för hur stort belopp som räknas mot kraven när du lägger ditt spel. Sådana villkor ska man generellt se upp för då det finns många spelbolag som erbjuder bonusar utan krav av detta slag.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Okategoriserade