Följ oss på

Okategoriserade

Fakta om betting bonusar

Idag är betting bonusar ett av de mest populära sätten att skapa ihop en bra spelkassa. Betting bonusar har länge varit något som kunnat utnyttjas av insatta spelare inom sportsbetting. På senare tid har dock dessa bonusar blivit allt mer populära även bland gemene man. Och detta kanske inte är så konstigt. Med sunt förnuft finns det en möjlighet att tjäna relativt enkla extrapengar om du utnyttjar dem på rätt sätt.

Idag finns det betting bonusar för över 50 000 kr som man kan nyttja för odds och betting. De olika oddsbonusarna skiljer sig dock en hel del mellan varandra. Det finns så kallade riskfria spel och free bets som gör att man kan spela till låg risk. Den vanligaste betting bonusen idag är dock insättningsbonusar. Denna sort kräver att du gör en insättning som ett betting bolag sedan matchar så du får mer att spela för.

Bästa betting bonusar – hur väljer man?

Det finns inget direkt svar på vilka betting bonusar som är bäst. Dock vill ju poäntera att det finns en hel del att tänka på och om du gör detta kommer du relativt enkelt kunna hitta de bonusar som är bäst för just dig. Det i särklass viktigaste när du väljer nya betting bonusar är att läsa på om vilka omsättningskrav och omsättningsvillkor som gäller.

Betting bolagen har infört dessa krav för att man inte bara ska kunna ta ut bonusen direkt. Istället behöver du spela för ett på förhand fastställt belopp innan du kan göra uttag av bonuspengarna. Hur mycket som behöver spelas för, eller omsättas, varierar relativt stort mellan spelbolag idag. Allt mellan 5 gånger bonusbeloppet och upp till 25 gånger bonusen existerar idag. Självklart ska man alltid sträva efter betting bonusar som har så låga omsättningskrav som möjligt.

Dessutom kan det ofta finnas andra villkor utöver omsättnignskraven. Det är viktigt att man som spelare läser på om dessa så man förstår innebörden av vad man tar del av.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Okategoriserade