Följ oss på

Betting bonus

Bra betting bonus för olika sporter

Idag finns det väldigt många olika spelbolag som tillhandahåller olika sorter av betting bonusar. Att hitta en bra betting bonus som lämpar sig väl för just dig kan i vissa fall kännas vårt. Om du exempelvis bara är intresserad av en särskild sport kan det vara bra att göra lite research för att hitta den betting bonus och spelbolag som fokuserar lite extra på den sporten du är intresserad av. I denna artikel går vi igenom vilka olika spelbolag som vi tycker passar bra för olika sporter.

Betting bolag för fotboll & hockey

Just fotboll och hockey är som bekant två av världens allra mest populära sporter. Om du bara har ett generellt spelintresse för dessa sporter överlag behöver du därför inte fundera så mycket på vilket spelbolag du ska välja. Det finns nämligen mängder av olika spelbolag som har stora utbud, bra odds och fina betting bonusar på just hockey och fotboll.

Man kan ha som utgångspunkt att de flesta spelbolagen har ett bra erbjudande när det kommer till dessa sporter om det inte är uttalat att de endast fokuserar på en särskild sport. Det finns emellertid vissa betting bolag som fokuserar på vissa nischer inom sporterna. Om vi till exempel tittar på svensk fotboll har Nordicbet nischat sig genom att ha ett stort utbud på svensk fotboll ända ner till division 4. Ja, du läste rätt. Man kan spela på division 4 matcher även om det är låga maxgränser som gäller i dessa matcher på grund av högre risk för uppgjorda matcher.

Betting bonusar för trav

Just trav är en av de sporter där man verkligen behöver göra lite eftersökningar för att hitta bra betting bonusar. Idag är det nämligen så att de flesta spelbolag fortfarande inte erbjuder odds på trav och galopp. Bra spelbolag för trav idag är exempelvis LeoVegas, RaceBets och bet365 utöver ATG som såklart fortfarande är störst på detta.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Betting bonus