Följ oss på

Okategoriserade

Betting bonusar för VM 2022

Sverige tog sig mycket oväntat till VM slutspelet i Ryssland som går av stapeln sommaren 2018. Under en månad kommer Sverige tampas med stornationer som Brasilien, Tyskland, Argentina och Spanien i världens mest prestigefyllda turnering för nationer. Vi var nog inte många som trodde detta när Sverige lottades i en grupp med Frankrike och Holland. Som om inte det var nog ställdes vi som bekant även mot Italien i play off, vilket ju gick strålande.

Hur som helst, Sverige lyckades och vi kommer nu förhoppningsvis få en underbar sommar underhållsmässigt. För dig som gillar odds och betting kommer spelbolagen garanterat erbjuda riktigt fina betting bonusar under turneringen. Vi kan nog räkna med att det kommer bli det största spelevenemanget i historien sett till utbud och hur många som väl kommer spela. Det som är positivt för oss spelare är att det numera finns så många aktörer att de tvingas ha riktigt bra erbjudanden för att kunna locka till sig oss.

Vi kommer när evenemanget närmar sig uppdatera vår sida med Sveriges bästa betting bonusar. Här på sidan planerar vi även för en hel del andra nyheter i början av 2018 vilket förhoppningsvis kommer bli ett riktigt trevligt år för alla bettingintresserade.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Okategoriserade